Webinar: leraren in gesprek met de minister en de staatssecretaris

Ben je toe aan iets nieuws in je klas? Meld je dan aan voor het webinar dat het ministerie van OCW organiseert op maandag 5 oktober, de dag van de leraar. Laat je inspireren, doe nieuwe ideeën op!

Webinar 2015

In de live online talkshow gaan inspirerende leraren in gesprek met minister Bussemaker en staatssecretaris Dekker over hoe zij hun beroep uitoefenen. Door je in te schrijven, kun je het webinar niet alleen online volgen, maar ook de inhoud meebepalen. Je kunt polls beantwoorden en live in de uitzending vragen stellen aan de minister, de staatssecretaris of andere docenten.
Alle docenten uit het basisonderwijs, voortgezet onderwijs, speciaal onderwijs en het mbo zijn welkom, evenals alle andere geïnteresseerden. Lijkt dit je wat? Doe dan mee met het webinar! Aanmelden is gratis, en je kunt op elk moment in en uit de uitzending ‘stappen’.

Praktische informatie

Wat? Webinar: Leraren in gesprek met minister Bussemaker en staatssecretaris Dekker
Wanneer? Maandag 5 oktober 2015, om 16:30 uur.
Duur: 45 tot 60 minuten

Klik hier om je aan te melden
Heb je nog vragen? Stuur een mailtje naar lerarenagenda@minocw.nl.

Reactie toevoegen

U kunt hier een reactie plaatsen. Ongepaste reacties worden niet geplaatst. Uw reactie mag maximaal 2000 karakters tellen.

* verplichte velden

Uw reactie mag maximaal 2000 karakters lang zijn.

Reacties

  • Mooi initiatief om deze thema's te bespreken. Graag zou ik aandacht willen voor de professionele identiteit van de leraar en de gemeenschap die zij vormen. Leraren zijn vaak veel bezig met de ander en veel minder met zichzelf. Ik zou graag de leraar willen vragen wat zijn beroepsidentiteit is? Wat de kern is van zijn/haar bestaan? Welke waarden de leraar drijft? Waarover de leraar droomt? Hoe het zit met kwetsbaarheid van de leraar? En of de leraar ook zelf nog een leraar heeft?

    Van: William de Kaste | 29-09-2015, 20:44