Denk mee met de Docentendenktank

Ben jij een docent die ervan houdt fundamentele vragen te stellen over de onderwijspraktijk? Wil je deze vragen zelfstandig onderzoeken en erover publiceren? Meld je dan voor vrijdag 1 mei aan voor de Docentendenktank.

Logo Docentendenktank

Het Nederlandse onderwijs is in beweging. Nieuwe initiatieven en technologische ontwikkelingen in een snel veranderende wereld vragen om de aandacht van de leraar. Er is behoefte aan een plek op afstand van de dagelijkse hectiek. Juist om de alledaagse realiteit te bevragen. Een omgeving waar docenten fundamentele vragen kunnen stellen. En gelegenheid krijgen om de onderwijspraktijk te onderzoeken, en erover te publiceren. Onder meer via Leraar24 en Onderwijsfilosofie. Met dit voor ogen is de Docentendenktank in het leven geroepen.

Aanmelden

De Docentendenktank, mede mogelijk gemaakt door de Onderwijscoöperatie, is een initiatief van een groep onafhankelijke leraren. Beoogde leden van de Docentendenktank zijn leraren die les geven in het primair onderwijs, voortgezet onderwijs, speciaal onderwijs, speciaal basisonderwijs of middelbaar beroepsonderwijs. Ben je nieuwsgierig, wil je weten wat de Docentendenktank gaat doen en wil je je aanmelden? Kijk op de website van de Docentendenktank. 

Reactie toevoegen

U kunt hier een reactie plaatsen. Ongepaste reacties worden niet geplaatst. Uw reactie mag maximaal 2000 karakters tellen.

* verplichte velden

Uw reactie mag maximaal 2000 karakters lang zijn.

Reacties

Er zijn nu geen reacties gepubliceerd.