Meld je aan voor Onderwijs Pioniers!

Heb je een goed idee over de ontwikkeling van je vak, curriculum, team of school als geheel? De Onderwijs Pioniers helpen je jouw plan te realiseren!

Als je meedoet aan de Onderwijs Pioniers, krijg je een budget van 4.000 euro om je idee uit te werken. Daarnaast doorloop je een jaar lang een informeel leertraject met een ervaren Pioniers-coach en je collega-Pioniers.

Waardevol netwerk

Aan de hand van diverse werkvormen ga je op zoek naar oplossingen voor jouw vraagstuk. Je leert een pionierende rol in de school in te nemen. En je bouwt aan een waardevol netwerk van collega-Pioniers.

Schrijf je in!

Je kunt je tot 6 april aanmelden via de website van de Onderwijs Pioniers. De inschrijving staat open voor het primair onderwijs, het voortgezet onderwijs en het mbo.
De Onderwijs Pioniers is een programma van de Onderwijscoöperatie en Kennisland. Het wordt mede mogelijk gemaakt door het Arbeidsmarktplatform Primair Onderwijs, VOION en SOM.

Reactie toevoegen

U kunt hier een reactie plaatsen. Ongepaste reacties worden niet geplaatst. Uw reactie mag maximaal 2000 karakters tellen.

* verplichte velden

Uw reactie mag maximaal 2000 karakters lang zijn.

Reacties

Er zijn nu geen reacties gepubliceerd.