Leraren met mening gezocht!

De kwaliteit van de leraar is de doorslaggevende factor voor de kwaliteit van het onderwijs. Maar waar staat de leraar zelf? Welke opvattingen hebben leraren over het beroep en de zeggenschap die nodig is om dat goed uit te kunnen oefenen? En wat vinden leraren van onderwerpen als passend onderwijs? Wat hebben zij daarvoor in de praktijk nodig? Vul via de onderstaande link de vragenlijst van de Onderwijs Coöperatie in, en laat voor 7 maart jouw mening horen.

De Staat van de Leraar

De resultaten zullen deel uitmaken van De Staat van de Leraar. Dat is het manifest dat een groep leraren na ruggespraak met vele andere leraren in april 2015 zal publiceren, tegelijkertijd met het Onderwijsverslag van de Inspectie van het Onderwijs en de Staat van de Leerling.

Jouw mening en ervaringen als leraar zijn onmisbaar om de Staat van de Leraar op te stellen. Wij vragen je dan ook om de online vragenlijst voor 7 maart in te vullen.

Hoe meer leraren de vragenlijst invullen hoe beter het beeld. Wij hopen dan ook dat je deze uitnodiging doorstuurt aan je collega's.

Laat hier weten wat jouw mening is.

De vragenlijst is bedoeld voor leraren in het primair onderwijs, voortgezet onderwijs, speciaal onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs. Het invullen hiervan kost je maximaal 15 minuten.

Reactie toevoegen

U kunt hier een reactie plaatsen. Ongepaste reacties worden niet geplaatst. Uw reactie mag maximaal 2000 karakters tellen.

* verplichte velden

Uw reactie mag maximaal 2000 karakters lang zijn.

Reacties

Er zijn nu geen reacties gepubliceerd.