14 maart Conferentie Toptalenten

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
Fokker Terminal, Den Haag

Hoe dagen we toptalenten nog meer uit?

Op maandag 14 maart 2016 buigen 400 leraren, schoolleiders en bestuurders zich over de vraag hoe toptalenten nog meer uitgedaagd kunnen worden. Want we zijn het er allemaal over eens dat toptalenten de aandacht moeten krijgen die ze verdienen. Maar hoe regelen we dat?

Staatssecretaris van onderwijs Sander Dekker wil in de Fokker Terminal in Den Haag samen met u zoveel mogelijk goede ideeën verzamelen hoe we álle leerlingen kunnen uitdagen. Meer informatie kunt u vinden op www.conferentietoptalenten.nl.

Om de beste ideeën te verzamelen hoe we álle leerlingen kunnen uitdagen, hebben we zoveel mogelijk professionals nodig die iedere dag leerlingen uitdagen. Blok daarom maandag 14 maart in uw agenda. Want ook toptalenten moeten na een schooldag thuis kunnen zeggen: “Wow, vandaag heb ik echt veel geleerd.”

Meld u aan via www.conferentietoptalenten.nl!